Flygeblad om Lyngdal 4

Hva tror du Alf Helge Rosfjord fra Kvås, eller Malene Flottorp fra Byremo mener om kommunesammenslåing? Det kan du lese om på flygebladet om Lyngdal 4.

Illustrasjon som viser flygebladet om Lyngdal 4I prosessen med ny kommunestruktur er det også stort fokus på å ivareta informasjonsplikten ut mot innbyggerne. Derfor distribueres det i disse dager ut et flygeblad med informasjon om Lyngdal 4-prosjektet, og det sendes til alle husstander i Lyngdal, Lindesnes, Hægebostad og Audnedal. Det er et A4-ark med kortfattet og konsentrert informasjon om Lyngdal 4, hva prosjektet innebærer og bakgrunnen for at disse fire kommunene har valgt å utrede mulighetene for en sammenslåing.

På dette flygebladet har vi også spurt en person fra hver av de fire kommunene hva de mener om kommunesammenslåing. Blant de fire er Alf Helge Rosfjord (38) fra Kvås og Malene Flottorp (18) fra Byremo. Spent på hva de mener? Da må du sjekke ut infoarket som du får i postkassen din.

Portrettbilde av Malene FlottorpPortrettbilde av Alf Helge Rosfjord

Mer utfyllende informasjon om prosessen kan du finne ved å følge lenken under:
Lenke til informasjonsside om ny kommunestruktur

Sist oppdatert: 12. juni 2017