Har du forslag til slagord?

Hva skal den nye kommunens slagord være? Send inn ditt forslag innen 10. mars.

I dag er Lyngdals slagord «Vi vil - vi våger», mens Audnedal kommune har slagordet «Framover». Men hva skal den nye kommunens slagord og visjon være? Det kan du være med å bestemme.

Send inn ditt forslag

Nye Lyngdal kommune ønsker seg en visjon og et slagord som klart og tydelig kommuniserer den nye kommunens verdier og mål.

Via lenken under kan du sende oss ditt / dine forslag til slagord for nye Lyngdal kommune.

Lenke til slagordskjema

Frist for å sende inn slagord er 10. mars.

Det er den politiske fellesnemnda for nye Lyngdal som fatter endelig vedtak om slagord og visjon.

Om visjon og slagord

En visjon er det samme som et framtidsbilde. Noe å strekke seg etter. Men for at en visjon skal bli en positiv kraft som påvirker en organisasjons kultur og retning må den også kunne gå i oppfyllelse. Være oppnåelig. Et godt eksempel er Disneys visjon «make people happy». Den forteller hva som er Disneys forretningsidé og mål, og det er en visjon som kan gå i oppfyllelse hver eneste dag.

Nabokommuners slagord

Dette er Audnedal og Lyngdals nabokommuners nåværende slagord:

• Lindesnes: «På lag med framtida»
  • Marnardal: «Et kraftsentrum i vekst og utvikling»
  • Evje og Hornnes: «Hjertet i Agder»
  • Åseral: «Ei positiv kraft»
  • Hægebostad: «Saman om ei positiv utvikling»
  • Kvinesdal: «Vakker – vennlig – vågal» (der for øvrig ordet vågal er snudd opp ned)
  • Farsund: «Kysten er klar»
Sist oppdatert: 28. februar 2019