Inviterer til bli kjent-dag i Konsmoparken

Lørdag 25. august arrangeres det bli kjent-dag i Konsmoparken. Invitasjonen går ut til alle audnedøler og lyngdøler.

Det er delprosjekt for nytt kommunevåpen og ordførerkjede (DKO) som står bak dette fellesarrangementet for alle innbyggere i Audnedal og Lyngdal kommuner. På programmet står gratis omvisning på barnevandrersenteret, volleyballkamp mellom folkevalgte fra de to kommunene, og det blir muligheter for å prøve seg på frisbeegolf (ta med frisbee). Skulle det friste med et bad er det også gode muligheter for det. Ellers er det bare å møte opp for å delta på en hyggelig sosial samling og benytte denne muligheten til å bli bedre kjent over kommungrensen.

Arrangementet i Konsmoparken starter klokken 14 lørdag 25. august. Ta med kaffe og noe å bite i.

NB! Arrangementet er med værforbehold.

Les også: Tilbyr bli kjent-midler

Bilde av personer som har lunsj i Konsmoparken

Sist oppdatert: 13. august 2018