Avventer avklaring om foreldrebetaling i barnehage og SFO

Foreldrebetaling for SFO og barnehager fortsetter som normalt inntil en avklaring foreligger fra sentrale myndigheter.

Lyngdal kommune mottar nå mange henvendelser om foreldrebetaling til SFO og barnehage etter at regjeringen påla kommunene å stenge ned det meste av virksomheten.

Spørsmålet ble ytterligere aktualisert da barne-og familieminister Kjell Ingolf Ropstad på en pressekonferanse nylig sa at han mener foreldre nå bør slippe å betale.

Men det er foreløpig ikke tatt noen beslutning om dette i Kunnskapsdepartementet. Inntil det foreligger en avklaring fra sentrale myndigheter fortsetter foreldrebetalingen for SFO, barnehage og kulturskole som normalt i Lyngdal kommune.

Sist endret: 16.03.2020