Biblioteket på Konsmo fortsatt stengt

Konsmo bibliotek er dessverre fortsatt stengt og det er enda usikkert når vi kan få lov til å åpne i nye lokaler ved skolen.

Dette er vi veldig lei oss for og spesielt med tanke på at Sommerles kampanjen starter for barna. Vi ønsker derfor å tilby en midlertidig løsning ved å fortsette med Take-away-bibliotek. Vi har også fått et skap utenfor kommunehuset som er til innleveringer.

Gå inn på Lyngdal biblioteks webside på knappen under. Bruk ditt nasjonale lånekort og pinkode til å logge deg inn. Nå kan du søke og reservere bøker.  Du kan også sende ønsker på e-postadresse konsmobib@lyngdal.kommune.no eller ringe på tlf 945 10 395. Ta kontakt dersom du trenger å få tilsendt ny pinkode.

Vi sender sms når bestilte bøker er klare og disse kan hentes på Konsmo bibliotek hver onsdag og fredag frem til ferien (6. juli-1. august).

Ellers er dere velkomne til biblioteket på Byremo og i Lyngdal.

Byremo:
Mandag kl. 10-15, torsdag kl. 14-19

• NB! Stengt fra 6. juli til 3. august.

Lyngdal:
Fra 1. juni – 20. juni