Populært fellesarrangement for ansatte

Mange ansatte kjente sin besøkelsestid da det i slutten av oktober ble invitert til fellesarrangement i Lyngdal kulturhus.

Det var popcorn og brus til alle, pizzabuffet, filmvisning og en rekke aktiviteter. Arrangementet kom i stand som følge av fellesnemndas vedtak om å bevilge 150 000 kroner til sosiale tiltak for ansatte i forbindelse med kommunesammenslåingen. Hele opplegget var dermed gratis.

I løpet av ettermiddagen og kvelden ble filmen Downton Abbey vist tre ganger. I foajeen var det rigget for flere aktiviteter, hvor kommunedirektør, kommunalsjefer og virksomhetsledere hadde blitt forespurt om å bemanne noen av bodene. Et oppdrag de påtok seg med stor entusiasme. Komiteen hadde kjøpt inn en haug med forskjellige premier til to av bodene, mens alle overnevnte ledere, pluss ordfører, hadde gitt hver sin personlige gave som premie til kommune-quizen (som for øvrig ble laget av Ingrid Alden og Bente Ingebretsen). Her nevnes premier som billetter til Start-kamp i 2020, diverse hjemmelaget bakst og syltetøy, julekurv, hjemmelaget lys, etc. En tippekonkurranse ble også arrangert, hvor oppgaven var å tippe vekten på en stor halloweenbøtte med godis. Vinner av dette ble Elisabeth O. Karlsen, som fikk med seg hele 2,7 kg godteri som premie! Restauranten i nabobygget gjorde på sin side en formidabel jobb med å levere ikke mindre enn hundre pizzaer på 90 minutter!

– Vi har fått veldig mye positive tilbakemeldinger på dette arrangementet, forteller Ida Marie Meland Eikebrok,
rådgiver i organisasjonsavdelingen og medlem av arrangementkomiteen. Ifølge henne deltok det rundt 350 ansatte. En oppslutning de er strålende godt fornøyd med. Invitasjon ble sendt ut via epost, og det var frivillig å delta.

– Stor takk til alle som deltok og alle som bidro, sier hun.

Via knappen under ser du hvem som vant hvilke premier.

Premieoversikt ansattedag

Sist oppdatert: 04. november 2019