Her finner du informasjonsbrosjyren for nye Lyngdal

I begynnelsen av juli mottok alle husstander i Audnedal og Lyngdal informasjonsbrosjyren om nye Lyngdal. Brosjyren finner du her.

Illustrasjon som viser forsiden på informasjonsbrosjyren om nye Lyngdal kommuneFra 1. januar 2020 er Audnedal og Lyngdal slått sammen til én kommune. I en slik prosess er informasjonsarbeid viktig. Derfor er det satt ned en egen arbeidsgruppe for kommunikasjonsstrategi. Informasjonsbrosjyren som i begynnelsen av juli ble distribuert til alle husstander i Audnedal og Lyngdal er et resultat av arbeidet i denne gruppen. Brosjyren er den første av flere som skal lages i tiden fram mot ny kommune.

Via lenken under kan du laste opp PDF-versjonen av den første infobrosjyren om reformprosessen nye Lyngdal kommune.

Lenke til infobrosjyre 1-2017

Her på hjemmesiden finner du også en egen informasjonsside om nye Lyngdal kommune:

Lenke til infosiden nye Lyngdal

Sist oppdatert: 24. juli 2017