Hva synes du om vår nye hjemmeside?

Velkommen til Lyngdal kommunes nye hjemmeside!

Vi er ikke så rent lite stolte over den nye portalen vår. Til bunn for alt arbeidet med å bygge den nye kommunen, har det ligget fire gode verdiord. Nemlig fornye, forbedre, forenkle og forene!

Dette har vi selvsagt også styrt etter i arbeidet med vår nye hjemmeside. Særlig det som handler om forenkling av språk og bedre brukeropplevelser. Også har vi gjort noen spenstige innovative grep. Synes vi selv. Side opp og side ned med tradisjonelle tjenestebeskrivelser finner du ikke lenger her. Du finner heller ikke noe tradisjonelt søkefelt i front.

Der har vi ryddet plass til Lyngdal kommunes første digitale medarbeider, Kommune-Kari. Hun svarer på spørsmål og assisterer deg 24-7.

Denne nye hjemmesiden er også langt bedre tilpasset mobile skjermer enn den gamle. Også synes vi jo også designet er blitt flott da.

Ole Aa. Brattfjord og Hallgeir Fiddan ny hjemmeside.png
Ole Aa. Brattfjord (t.v.) og Hallgeir Fiddan er spent på mottagelsen av kommunens nye hjemmeside. Bruk gjerne meldeskjemaet i bunnen av siden. Foto: Sindre Moen

Men så er det nå en gang slik at selv om vi forenkler så godt vi kan, så er en kommunal hjemmeside en ganske omfattende og kompleks affære, som det tar tid å bygge. Mye er på plass, men vi er også ydymke for at mye fortsatt mangler. Blant annet skal vi i løpet av januar / februar få på plass en bedre og mer mobiltilpasset skjemaløsning, og bedre publikumsløsninger i Min side-funksjonen. Et eget ansattesøk skal gjøre det enklere å finne kontaktinformasjon til alle de dyktige medarbeiderne i Lyngdal kommune, og vi jobber med å få på plass en egen selvbetjeningsløsning for leie av kommunale lokaler. For å nevne noe. Så vi har fortsatt mye spennende på gang.

Også er vi selvsagt veldig spent på hvordan du som innbygger og bruker opplever den nye hjemmesiden. Gi oss gjerne en tilbakemelding via skjemaet under. Det er når vi gjør ting sammen at resultat blir det aller beste.

Tilbakemeldingsskjema

Fant du det du lette etter?
Fikk du hjelp av Kari?

Sist endret: 23.12.2019