IA-pris til Lyngdal bo- og servicesenter

Det har strømmet på med velfortjente gratulasjoner etter at det ble kjent at Lyngdal bo- og servicesenter fikk IA-prisen.

Bilde av en fornøyd gjeng med IA-prisen som 26. september 2017 ble tildelt Lyngdal bo- og servicesenter

IA handler om inkluderende arbeidsliv. Om godt nærværsarbeid, aktiv forebygging, godt arbeidsmiljø og mestringskultur. Dette er Lyngdal bo- og servicesenter gode på. Så gode at de tirsdag 26. september ble tildelt årets IA-pris.

Årlig deler NAV ut en pris til private og offentlige virksomheter som har utmerket seg i arbeidet med å skape og videreutvikle en inkluderende arbeidsplass. Denne tirsdagen var et par hundre personer samlet i Kilden i Kristiansand for den årlige IA-konferansen som NAV og Arbeidslivssenteret arrangerer. Og et av høydepunktene under arrangementet var naturlig nok utdelingen av IA-prisene. Prisen i offentlig sektor gikk til LBS.

– Det er vi veldig stolt og ydmyk over! Ansatte og ledere her tar dette på alvor, og vi har gjennom flere år lagt stein på stein i dette arbeidet. Det kommer vi fortsatt til å gjøre! Jeg vil gjerne takke de som så oss og som nominerte oss til denne prisen. Uten deres initiativ hadde vi ikke fått prisen. TUSEN TAKK for at dere ser oss og støtter oss, sier enhetsleder ved LBS, Maureen Johnsen.

Nominasjonen ble gjort av:

  • Ida Marie M. Eikebrok, HMS-ansvarlig
  • Isabella C. Sikel, organisasjonssjef
  • Jan Kristensen, ordfører
  • Astri Skurve Daaland, hovedverneombud
  • Tone Sommerseth, HTV Fagforbundet
  • Tove Skurve, HTV NSFarv
Sist oppdatert: 28. september 2017