Investeringsutvalget og formannskapet på Kommune-TV

Torsdag 10. juni kan du følge formannskapets ekstramøte direkte på Kommune-TV. Møtet i investeringsutvalget onsdag 9. juni kan du nå se i opptak.

Investeringsutvalget hadde sitt møte fra kl. 16 onsdag 9. juni, mens Lyngdal formannskap samles til et ekstramøte fra kl. 16.30 torsdag 10. juni.

Møtene holdes fysisk i kommunestyresalen i Lyngdal rådhus, men er grunnet korona-restriksjoner ikke åpne for publikum eller presse. Offentligheten ivaretas gjennom direktesendingene på Kommune-TV. Der ligger også møteinnkallinger med sakliste tilgjengelig for nedlast.

Opptaket fra investeringsutvalget og direktesendingen fra formannskapet finner du via knappelenkene under.

Investeringsutvalget 090621

Formannskapet 100621