Inviterer til kulturfester for å feire ny kommune

Fredag 1. og lørdag 2. november inviteres det til kulturfester, for å feire overgangen til ny kommune.

Bilde av komiteenVELKOMMEN!

Det er bare å sette av datoene og bli med på festen! Fredag 1. november i Lyngdal kulturhus, og lørdag 2. november i flerbrukshallen på Konsmo. Arrangementene er gratis.

– Og selv om ett arrangement legges til Konsmo og det andre til Lyngdal, er ikke tanken at det ene skal være for audnedøler og det andre for lyngdøler. Vi håper folk fra hele nye Lyngdal finner veien til ett av disse arrangementene, uavhengig av hvor i kommunen de bor, sier Michael Stene på vegne av arbeidsgruppen «Delprosjekt ordførerkjede og kommunevåpen» som står bak festkveldene. I tillegg til Michael Stene består gruppen av Unni Nilsen Husøy, Kirsti Tønnesen og Margit Smedsland. Kulturfestene arrangeres på vegne av den politiske fellesnemnda, som hadde sitt siste offisielle møte 26. september.

Innholdet på de to festkveldene blir noenlunde det samme begge steder. Men helt identisk blir det ikke. Blant annet skal det i løpet av arrangementet deles ut lokale priser og heder. På underholdningssiden blir det utelukkende lokale krefter, og kultursjef Jan Seland har rollen som konferansier.

Programmet for de to kulturfestene finner du nedenfor.

Lyngdal kulturhus

Fredag 1. november 2019 kl. 19:00–21:00

Program (med forbehold om endringer):

• Koremi
  • Christen Risholt
  • Familien Stulien Lauen
  • The Neighbours
  • Andreas Ougland m/gitarist
  • Revyinnslag ved Grindheim ungdomslag
  • Revyinnslag ved 17.mai-gruppa på Konsmo
  • Kaldo og Margot Kiis
  • Utdeling av kulturpris med mer

Det blir servering i pausen.

Konsmo flerbrukshall

Lørdag 2. november 2019 kl. 19:00–21:00

Program (med forbehold om endringer):

• Byremo gospelkor
  • Christen Risholt
  • Familien Stulien Lauen
  • The Neighbours
  • Andreas Ougland m/gitarist
  • Revyinnslag ved Grindheim ungdomslag
  • Revyinnslag ved 17.mai-gruppa på Konsmo
  • Kaldo og Margot Kiis

Det blir servering i pausen.

Kulturfestene på Facebook

Det er også opprettet egne facebooksider for arrangementene, «Kulturfest nye Lyngdal».

Lenke til FB-side kulturfest 1.11.

Lenke til FB-side kulturfest 2.11.

Sist oppdatert: 01. oktober 2019