Kommunen trenger smittevernutstyr - kan du bidra?

Helsetjenesten i Lyngdal kommune har nå stort behov for åndedrettsvern med ventiltype FFP3, alternativt FFP2.

Er det noen bedrifter, håndverkere eller andre som har liggende slikt ubrukt utstyr som de kan bidra med?

Utstyret kan leveres på Lyngdal rådhus hverdager mellom kl. 08:00 og 15:30. Men ta kontakt først for å avtale levering, ettersom rådhuset for tiden er stengt for publikum.

Kontaktperson er Marius H. Thoresen. Han treffes på epost Marius.H.Thoresen@lyngdal.kommune.no.

Utenom stengetid og i helgen kan utstyret plasseres i beholderne på utsiden av rådhuset. Det er utplassert en beholder ved hver av hovedinngangene, og disse er tydelig merket.

Gi gjerne melding på epost hvis du har levert eller planlegger å levere utstyr til disse beholderne.

Har du vansker med å levere utstyret selv, kan vi avtale henting.

Dette gjelder altså åndedrettsvern med ventiltype FFP3, alternativt FFP2.

På forhånd takk for hjelpen!

Med vennlig hilsen Lyngdal kommune

IMG_0642 åndedrettdunk3.jpg
Det er utplassert en slik beholder ved hver av hovedinngangene til rådhuset hvor åndedrettsvern kan leveres utenom åpningstid og i helgene, eller etter avtale.

Sist endret: 20.03.2020