Kommunestyremøtet torsdag 12. mars er avlyst

På anbefaling fra kommunelegen har ordfører Jan Kristensen besluttet å avlyse torsdagens kommunestyremøte.

– Kommunestyrets oppgaver vil i en tid framover bli lagt til formannskapet. Det planlegges derfor et ekstra formannskapsmøte torsdag 26. mars. Innkalling vil bli sendt ut i forkant, opplyser ordfører Jan Kristensen.

Det er på anbefaling fra kommunelegen han har besluttet å avlyse kommunestyret torsdag 12. mars. Dette grunnet potensiell fare for korona-smitte. Med gjester og tilhørere i tillegg til de 35 folkevalgte ville det fort kunne bli et femtitall personer til stede i kommunestyresalen denne dagen. På den bakgrunn valgte ordføreren å avlyse. I tillegg signaliserer dette at kommunen tar situasjonen på stort alvor.

DSC_4371 Ordfører Jan Kristensen.png
Ordfører Jan Kristensen.

Etter at det tirsdag 10. mars ble påvist korona-smitte også i Lyngdal, er flere planlagte arrangementer og sammenkomster nå avlyst.

Lyngdal kommune stenger også ned institusjoner, bofellesskap og deler av hjemmetjenesten. Dette innebærer at kun høyst nødvendige besøk tillates, og disse må avklares på forhånd.

Se mer info via knappelenkene under.

Innfører besøkskontroll

Korona-smitte i Lyngdal