Klassiske kyllinger på Lyngdal kulturhus

Kyllingene-live.JPGDet nærmer seg påske, og i tiden vi er inne i, som i vesentlig grad skiller seg ut fra hva vi er vant til, synes vi det er hyggelig å invitere våre venner med for å betrakte noen som er helt nye i livet. Våre klassiske kyllinger skal bo på Lyngdal bibliotek denne uken.

Brorparten av kyllingene ble født på mandag denne uken, og de viser allerede stor interesse for kultur!

På tirsdag ble det spesialkonstruerte flygelet satt inn på scenen – nystemt så klart – og flere av kyllingene viser både interesse og ikke minst talent.

Som klassisk musiker bør man besitte en viss grad av komfort på scenen, og vi har derfor laget et slags reality-konsept der kyllingene er på scenen hele døgnet. Da vi vet at talent for klassisk musikk kommer som et resultat av langvarig øving, dedikasjon og ikke minst en god porsjon medfødt talent har vi valgt å la kyllingene lytte til klassisk musikk fremført av Kristiansand symfoniorkester den første uken av sitt liv.

Det kan du også gjøre – bare følg lenken her og sett deg godt til rette mens du tar inn to av våre vakreste fenomener, nemlig klassisk musikk og det nye livet! God påske alle sammen!

Facebook logo hvit  Følg kyllingene på facebook LIVE

Følg dem på Lister24 (åpen livesending)

Sist endret: 31.03.2020