Lyngdal tilbake til "normalt" igjen

Smittetrykket i kommunen er nå lavt og forskriften og anbefalingene som ble vedtatt av formannskapet 11. november blir ikke videreført, og opphører dermed fra fredag morgen kl. 08.00.

Fra fredag 26.11 følger Lyngdal kommune nasjonale retningslinjer med nedjustert TISK.

Dette innebærer at ansvaret er lagt mer over på enkeltindividet og det anbefales økt bruk av selvtester. Det skal være lav terskel for test ved symptomer.

I tillegg til testing ved Lyngdal Luftveisklinikk har kommunen valgt å legge ut hurtigtester på følgende steder (det er ikke mulig å hente dem på forhånd og ha dem "liggende på lager"):

Dersom du får luftveissymptomer kan hurtigtester hentes på følgende steder:

Byremo bibliotek og innbyggertorg

• Mandag kl. 10-15
  • Torsdag kl. 14-19

Joker Byremo

• I åpningstiden

Konsmo bibliotek og innbyggertorg

• Tirsdag kl. 12-19

Konsmo helsesenter

• Mandag - fredag kl. 09-15

Lyngdal bibliotek og innbyggertorg/Lyngdal kulturhus, kinokiosk

• Mandag kl. 10-15
  • Tirsdag kl. 10-15
  • Onsdag kl. 10-20
  • Torsdag kl. 10-20
  • Fredag kl. 10-20
  • Lørdag kl. 10-15 og i kinokiosk fra kl. 18-20
  • Søndag kl. 18-20

Lyngdal luftveisklinikk

• Mandag - fredag i åpningstiden

Luftveisklinikken kan kontaktes på 979 99 600 for råd.

Tester man positivt på hurtigtest, bør denne stadfestes med en PCR-test tatt på luftveisklinikken.

Ved positiv PCR-test vil luftveisklinikken informere husstandsmedlemmer og nære kontakter og følge disse opp. Mer perifere kontakter, må den smittede informere på egenhånd.

Sist endret: 08.12.2021