Her finner du tømmekalenderen for 2017

Dersom du ikke allerede har fått den, er den nok like rundt hjørnet. Tømmekalenderen 2017 sendes i disse dager ut til alle husstander i Lyngdal og Farsund, og du finner den her.

Illustrasjon som viser forsiden til tømmekalenderen 2017Tømmekalenderen kommer i postkassen til alle husstander, også de som har reservert seg mot å få uadressert reklame i posten. Men i disse førjulsdager sendes det tradisjonelt ut store mengder reklame, og hvis du da ikke passer litt ekstra på kan det være fort å tro at også tømmekalenderen er en del av reklamebunken. På bildet til høyre ser du hvordan neste års tømmekalender ser ut, sånn at du kjenner den igjen.

Du kan også laste opp PDF-utgave av tømmekalenderen via lenken nederst på siden, eller ganske enkelt ved å klikke på bildet over.

Litt om kalenderen

Søppelpoesi
I tillegg til å gi deg som abonnent oversikt over tømmedager og tømmeruter, inneholder tømmekalenderen masse nyttig og praktisk informasjon om blant annet renovasjonsordningen, om sortering, samarbeidsordninger, tilbud til foreldre med bleiebarn, byttebu, praktiske tips og poesi! Ja, du leste riktig. Poesi! Diktene i kalenderen er valgt ut blant vinnerne i konkurransen Søppelpoesi. Som for eksempel dette, skrevet av Endre Vellene:

"Det krever så lite å gjøre det riktig
Et parentes for den enkelte, men samlet - så viktig
Vær ikke fargeblind for avfall og skitt
Vi ønsker et Norge i grønt, blått og hvitt"

Hvem som vant poesikonkurransen og alle vinnerdiktene ser du på ivar.no via lenken under:

Lenke til ivar.no - poesikonkurransen

På et synlig sted
Tømmekalenderen er proppet med nyttig og viktig informasjon. Et godt tips er å henge den på et synlig sted, og når det er noe du lurer på vedrørende avfall og renovasjon så ta en kikk i kalenderen før renovasjonsselskapet eller kommunen kontaktes. Du finner det aller meste av nødvendig informasjon i kalenderen.

Lenke til registreringsskjema for bleiebarn

Lenke til renovasjonsselskapets hjemmeside

Lenke til renovasjonsselskapets epostadresse

Telefonnummer til renovasjonsselskapet: 38 39 07 56