Ny informasjonsbrosjyre fra nye Lyngdal

Ny aktuell informasjonsbrosjyre fra nye Lyngdal kommune sendes til alle husstander i Audnedal og Lyngdal.

Illustrasjon som viser forsiden av den her omtalte informasjonsbrosjyren fra nye Lyngdal kommuneEr du klar over at du blir historisk?

Det er spørsmålet som vi denne gangen stiller på omslaget til den nye informasjonsbrosjyren fra nye Lyngdal kommune som i adventstiden sendes ut til alle husstander i Audnedal og Lyngdal kommuner. Dette er den femte informasjonsbrosjyren i rekken.

I denne siste utgivelsen i 2018 kan du lese mer om hvordan den nye sammenslåtte kommunen skal organiseres administrativt, du kan lese om forslaget til nytt kommunevåpen (som denne gangen pryder brosjyrens framside) og om ut på tur-prosjektet i nye Lyngdal kommune.

Denne gangen har vi også funnet plass igjen til fire tilfeldige innbyggere som deler sine tanker om kommunesammenslåingen mellom Audnedal og Lyngdal.

Informasjonsbrosjyren distribueres med Posten til alle husstander i Audnedal og Lyngdal kommuner. Ettersom dette er offentlig informasjon leveres brosjyren også til husstander som har reservert seg mot å få uadressert reklame.

Dersom du mot formodning ikke har mottatt denne, eller de andre informasjonsbrosjyrene fra nye Lyngdal, kan du henvende deg til kommunenes servicekontor. De digitale versjonene kan du laste opp som PDF via lenkene under.

Lenke til brosjyre 3-2018

Lenke til brosjyre 2-2018

Lenke til brosjyre 1-2018

Lenke til brosjyre 2-2017