Ny informasjonsbrosjyre fra nye Lyngdal

Nå før påske er en ny informasjonsbrosjyre fra nye Lyngdal på vei ut til alle husstander i Audnedal og Lyngdal.

Illustrasjonen viser forsiden til infobrosjyre 1-2019 fra nye Lyngdal kommuneOg det er mye fokus på hjul i denne påskehilsenen fra nye Lyngdal-prosessen.

I brosjyren er det nemlig viet god plass til omtale av Tour of Norway, sykkelrittet som i mai ruller gjennom hele nye Lyngdal kommune. Og oppfordringen til innbyggerne er klar: Bli med på sykkelfesten!

I tillegg gis det informasjon om ordningen med bli kjent-midlene, som fortsetter også i 2019. I tillegg får du litt aktuelt småstoff fra den politiske fellesnemnda, og du kan lese om en nyetablering på Konsmo som er et direkte resultat av kommunesammenslåingen.

Denne siste brosjyren kan du laste opp via lenken under.

Lenke til brosjyre 1-2019

Informasjonsbrosjyren distribueres med Posten til alle husstander i Audnedal og Lyngdal kommuner. Ettersom dette er offentlig informasjon leveres brosjyren også til husstander som har reservert seg mot å få uadressert reklame i postkassen.

Dersom du mot formodning ikke har mottatt denne, eller de tidligere fem informasjonsbrosjyrene fra nye Lyngdal, kan du henvende deg til kommunenes servicekontor.

De digitale versjonene av tidligere utsendte brosjyrer kan du også laste opp som PDF via lenkene under.

Lenke til brosjyre 3-2018

Lenke til brosjyre 2-2018

Lenke til brosjyre 1-2018

Lenke til brosjyre 2-2017