Ny informasjonsbrosjyre fra nye Lyngdal

Uken etter pinse ble en ny informasjonsbrosjyre fra nye Lyngdal sendt ut til alle husstander i Audnedal og Lyngdal.

Illustrasjon som viser forsiden til omtalte informasjonsbrosjyreHovedtema i denne siste informasjonsbrosjyren er kommunestyrevalget 2019. Mandag 9. september skal det aller første kommunestyret til den nye kommunen velges, og partiene stiller lister med kandidater fra begge kommuner.

I brosjyren finner du generell informasjon om valget, og praktisk info om hvor og når du kan forhåndsstemme, stemmelokaler og åpningstider på valgdagen og mere til.

Du kan også bli bedre kjent med ungdommene Mikal Byremo Evje og Ada Emilie Hobbesland (bildet), som er førstegangsvelgere ved dette historiske kommunestyrevalget, og som begge akter å bruke stemmeretten sin. De lar ikke andre ta valget for seg.

Bilde av førstegangsvelgerne Mikal Byremo Evje og Ada Emilie Hobbesland foran Byremo videregående skole hvor de begge er elever i 2019

Korrigering av telefonnummer

Etter at denne brosjyren gikk i trykken er det blitt innført mobilt sentralbord i Lyngdal kommune. Telefonnummeret som er oppgitt for å avtale det som heter ambulerende stemmegivning (stemme hjemme) er derfor blitt feil.

Riktig nummer er 960 93 458.

Lenke til brosjyrer og infoside

Denne siste brosjyren kan du laste ned via lenken under.

Lenke til brosjyre 2-2019

Informasjonsbrosjyrene fra nye Lyngdal distribueres med Posten til alle husstander i Audnedal og Lyngdal kommuner. Ettersom dette er offentlig informasjon leveres brosjyren også til husstander som har reservert seg mot å få uadressert reklame i postkassen.

Dersom du mot formodning ikke har mottatt denne, eller de seks tidligere informasjonsbrosjyrene fra nye Lyngdal, kan du henvende deg til kommunenes servicekontor.

De digitale versjonene av tidligere utsendte brosjyrer kan du også laste ned som PDF via lenkene under.

Lenke til brosjyre 1-2019

Lenke til brosjyre 3-2018

Lenke til brosjyre 2-2018

Lenke til brosjyre 1-2018