Ny informasjonsbrosjyre om nye Lyngdal

En ny informasjonsbrosjyre om nye Lyngdal kommune distribueres i uken før påske til alle husstander i Audnedal og Lyngdal. Pass på så du ikke kaster den!

Bildet viser førstesiden til informasjonsbrosjyre 1-2018, som i uken før påske sendes ut til alle husstander i Audnedal og LyngdalVil du bli bedre kjent?

Det er spørsmålet som denne gangen stilles på omslaget til den nye informasjonsbrosjyren om nye Lyngdal kommune. Dette er den tredje brosjyren i rekken. I brosjyren får du blant annet informasjon om "Bli kjent"-midlene. 120 000 kroner som fellesnemnda har bevilget for 2018, for å stimulere audnedøler og lyngdøler til å initiere felles aktiviteter.

Designkonkurransen for nytt kommunevåpen er viet mye plass. Hvordan våpenskjoldet til den nye kommunen skal se ut kan du være med på å bestemme. Vinnerforslaget belønnes med 20 000 kroner. Fristen for å sende inn forslag er 16. april.

I brosjyren kan du også lese om planer for grenseløs moro, og hva fire "på gaten" mener om nye Lyngdal kommune. Hva de er opptatt av. Hva de er begeistret for. Og hva de eventuelt er redd for.

Via lenkene under kan du laste opp informasjonsbrosjyrene som så langt er laget om nye Lyngdal.

Lenke til brosjyre 1-2018

Lenke til brosjyre 2-2017

Lenke til brosjyre 1-2017

Enda mer om reformprosessen nye Lyngdal kan du lese på informasjonssiden om kommunereformen:

Lenke til infosiden nye Lyngdal kommune

Av Ole Aa. Brattfjord

Sist oppdatert: 19. mars 2018