Ny, enklere og bedre kartløsning

Lyngdal kommune har fått ny kartløsning. For brukerne betyr det enda enklere og bedre selvbetjeningsmuligheter.

Interaktiv illustrasjon som viser Lyngdals nye kartløsningLyngdal kommune jobber kontinuerlig med å fornye og forbedre sine elektroniske publikumsløsninger. Den nye kartløsningen som ble lansert ved årsskiftet er et resultat av dette. Nye Listerkart gjør det enda enklere å søke opp og hente ut eiendomsinformasjon.

Med intuitive og selvforklarende menypunkter er den nye kartløsningen langt enklere å finne fram i enn den gamle. Løsningen har også responsivt design. Det vil si at grensesnittet automatisk tilpasser seg nettbrett og andre mobile flater.

Mulighetene i kartløsningen begrenser seg heller ikke til bare å hente ut kartdata og eiendomsinformasjon, herunder målebrev og grunnbok. I nye Listerkart kan du også utføre ruteplanlegging og avstandsmålinger. For å nevne noe. Og selv om det fortsatt heter Listerkart, er kartsøkene ikke lenger begrenset til kun de seks Lister-kommunene. Den nye kartløsningen muliggjør søk over hele landet.

Via lenken under kan du klikke deg inn på kartsiden vår, lese mer om og bli bedre kjent med alle mulighetene i den nye kartløsningen. Vi er overbevist om at du både blir overrasket og fornøyd!

Lenke til kartsiden

Sist oppdatert: 06. januar 2017