Ny informasjonsbrosjyre fra nye Lyngdal

Ny aktuell informasjonsbrosjyre fra nye Lyngdal kommune sendes i begynnelsen av juli ut til alle husstander i Audnedal og Lyngdal.

Bildet viser førstesiden til informasjonsbrosjyre nummer 2 i 2018, som i juni sendes ut til alle husstander i Audnedal og Lyngdal kommunerHar du bry til å bry deg?

Det er spørsmålet som denne gangen stilles på omslaget til den nye informasjonsbrosjyren fra nye Lyngdal kommune. I begynnelsen av juli sendes den ut til alle husstander i Audnedal og Lyngdal kommuner. Dette er den fjerde brosjyren i rekken.

I denne ferskeste utgivelsen har du muligheten til å bli bedre kjent med påtroppende rådmann i nye Lyngdal kommune, Kjell Olav Hæåk. Hans meninger om etableringen av nye Lyngdal kommune, og ikke minst hans tanker om viktigheten av å være en engasjert medborger. Vet du forresten hvor etternavnet hans kommer fra? Det får du også svar på i denne brosjyren.

Det er nå bestemt at nye Lyngdal kommune skal ha fire politiske hovedutvalg. Ett av disse har fått navnet «Kultur og samskaping». I brosjyren kan du lese mer om begrepet samskaping, og få litt aktuelt fra de siste møtene i fellesnemnda – som er det politiske organet som i denne fasen av sammenslåingen fatter bindende vedtak for den nye kommunen.

Informasjonsbrosjyren distribueres med Posten til alle husstander i Audnedal og Lyngdal kommuner. Ettersom dette er offentlig informasjon leveres brosjyren også til husstander som har reservert seg mot å få uadressert reklame.

Dersom du mot formodning ikke har mottatt denne, eller de andre informasjonsbrosjyrene fra nye Lyngdal, kan du henvende deg til kommunenes servicekontor. De digitale versjonene kan du laste opp som PDF via lenkene under.

Lenke til brosjyre 2-2018

Lenke til brosjyre 1-2018

Lenke til brosjyre 2-2017

Lenke til brosjyre 1-2017