Nye Lyngdal på dyrskuet

Nye Lyngdal kommune deltar med informasjonsstand på årets dyrskue. Så er det ting du lurer på i forbindelse med kommunebyggingen, stikk innom.

Bilde av nye Lyngdal kommunes stand på dyrskuetFolkevalgte og andre nøkkelpersoner i forbindelse med den pågående kommunereformen deltar denne helgen på stand for nye Lyngdal kommune under årets dyrskue. Her kan du få siste nytt om kommunebyggingen, og ellers spør om alt det du måtte lure på om nye Lyngdal kommune. Debatten om nytt kommunevåpen pågår fortsatt. Skal den nye kommunen velge et motiv som symboliserer vekst og bevegelse, eller skal lyngdalskua og sagbladet beholdes? Kanskje har du noen gode innspill her?

– Og selvsagt ingen stand uten quiz, sier informasjonsleder i nye Lyngdal kommune, Ole Aa. Brattfjord. Blant de som deltar i quizen trekkes det ut tre vinnere av det eksklusive nye Lyngdal-kruset som er påtrykt de fire verdiordene for arbeidet med å bygge nye Lyngdal kommune: "Fornye, forbedre, forenkle, forene".

Er du glad i gå på tur, kan du nå kombinere dette med å bli bedre kjent i den nye kommunen. For under dyrskuehelgen lanseres også prosjektet "Ut på tur i nye Lyngdal kommune". Dette er et samarbeidsprosjekt med Lister friluftsråd og Friluftsrådet for Lindesnesregionen. Også her vanker det premier. Forutsatt at du innen 1. november 2019 gjennomfører alle de tolv anbefalte turene fra hav til hei i nye Lyngdal kommune.

Velkommen innom standen vår på dyrskuet!

Illustrasjonen viser framsiden til den nye ut på tur-folderen

Sist oppdatert: 06. september 2018