Oppretter take away-bibliotek

Lyngdal bibliotek tilbyr nå utlån av bøker nærmest som take away. Bøker bestilles, biblioteket pakker og du henter på avtalt sted.

Lyngdal bibliotek er fortsatt fysisk stengt. Men de ansatte har kommet opp med en kreativ løsning på hvordan utlån av bøker likevel kan fortsette inntil biblioteket atter kan holde åpent på ordinær måte. Take away-bibliotek er svaret. Tilbudet blir tilgjengelig fra tirsdag 24. mars.

Sånn gjør du:

Gå inn på Lyngdal biblioteks hjemmeside, lyngdal.bib.no. Bruk ditt nasjonale lånekort og pinkode til å logge deg inn. Nå kan du søke opp og reservere bøker. Du kan også sende ønsker på e-postadresse bibliotekpost@lyngdal.kommune.no, eller ringe biblioteket på 38 33 40 50.

Ta kontakt dersom du trenger å få tilsendt ny pinkode.

Hjemmeside biblioteket

Når biblioteket har mottatt bestilling, klargjør de bøkene og sender SMS til låntageren når bøkene kan hentes.

Det er ikke mulig å fjernlåne bøker fra andre bibliotek i denne perioden. Det er kun bøker og annet materiale som er fysisk inne på den avdelingen du låner fra som kan bestilles. Vær derfor oppmerksom på hvor bøker og annet materiale befinner seg når du bestiller.

– Vi håper dette kan bidra til at de som trenger tilgang til fagstoff for å løse oppgaver/eksamener eller få påfyll av nytt lesestoff for lesetrening eller underholdning, får et nyttig tilbud, sier biblioteksjef Hege Solli.

Hente- og åpningstider

Det vil være mulig å hente bestilte bøker to dager i Lyngdal og en dag på Byremo.

• Tirsdag kl 11-14 Lyngdal
  • Onsdag kl 11-14 Byremo
  • Fredag kl 11-14 Lyngdal

Bestilte bøker hentes på avtalt sted. Se oppslag på dørene om dette.

Ingen purregebyr

Bøker som du allerede har lånt, eller kommer til å låne, beholder du hjemme inntil videre. Dette for å unngå smittefare. Det vil derfor ikke påløpe purregebyr i denne perioden.

Lyngdal:
Tlf: 38 33 40 50 tirsdag og fredag mellom kl 10 og 14.
E-post: bibliotekpost@lyngdal.kommune.no

Byremo:
Tlf: 905 97 297 onsdag mellom kl 10 og 14.
E-post: byremobib@lyngdal.kommune.no

Bokillustrasjon.png