Psykisk helse har opprettet støtte-telefon

Som et tilbud til de som har behov for noen å snakke med under den pågående korona-pandemien har psykisk helse i Lyngdal kommune nå opprettet en egen telefon: 477 12 309.

Korona-pandemien er forbundet med en rekke psykiske stressfaktorer. Blant annet:

• Helsetrusler mot en selv og sine kjære
  • Alvorlige avvik fra vanlige rutiner
  • Atskillelse fra familie og venner
  • Mangel på mat og medisiner
  • Sosial isolasjon
  • Tap av inntekt grunnet karantene, permisjon eller oppsigelser

Telefonen har nummer 477 12 309, og er betjent mandag til fredag fra kl. 09 til 14. Har du behov for noen å snakke med, ikke nøl med å ta kontakt!

NB! Telefonen er ikke betjent i påsken, fra skjærtorsdag 9. april til mandag 13. april. Onsdag 8. april er den betjent fram til kl. 12.

IMG_0688 psykisk helse-telefon.jpg
Psykisk helse i Lyngdal kommune har opprettet en egen korona-telefon: 477 12 309. Foto: Ole Aa. Brattfjord

Andre støttekanaler

Via knappelenken under finner du en side hvor vi har samlet flere hjelpetelefoner og støttekanaler for barn, unge og omsorgspersoner.

Hjelpetelefoner og støttekanaler

Sist endret: 01.04.2020