Smittesituasjonen i Lyngdal

Husk at Kommune Kari, vår chatbot, svarer bra på de mest vanlige spørsmålene om korona.

Smittestatus

• For informasjon om registrert smitte i Lyngdal kommune, vises det til Folkehelseinstituttets løpende oversikt. Se knappelenken under.
  • Vær obs på at denne statistikken viser antall registrert smittede folkeregistrert i Lyngdal. Eksempelvis vil en student som bor i Trondheim og tester seg der, men er folkeregistrert i Lyngdal, bli meldt på statistikken til Trondheim kommune. Men i FHI-systemet registreres den smittede i Lyngdal.

Statistikk koronavirus FHI

Selvtester deles ut gratis flere steder i kommunen. Se lenken under.

Her får du hurtigtester

Innbyggermeldinger

Samtlige medie- og innbyggermeldinger som er sendt ut om korona-situasjonen i Lyngdal finner du via knappelenken under.

Samleside om korona

Information in other languages