Trofaste medarbeidere hedret

Ansatte med 25 års fartstid i Lyngdal kommune, og nylig pensjonerte medarbeidere ble gjort stas på av rådmann og ordfører.

Det var under en høytidelighet i Lyngdal kulturhus at rådmann Norman Udland og ordfører Jan Kristensen overrakte blomster, heder og gode ord til et knippe medarbeidere som i løpet av 2015 enten passerte 25 års tjeneste, eller gikk av med pensjon. Alle trofaste og dyktige medarbeidere som har lagt ned stor innsats i å levere gode tjenester til kommunens innbyggere. Noe de denne dagen ble behørig takket for av kommunens toppledelse.

Bilde av ansatte som ble hedret for 25 års ansettelse i Lyngdal kommune

De som i 2015 passerte 25 års ansettelse mottok hvert sitt gavekort på 5000 kroner. Det var Mabel Hansen Brekne, Marit Svennevik, Eldbjørg Grøvan og Åse Marie Leksbø.

Bilde av ansatte som i 2015 gikk av med pensjon etter mer enn 25 års ansettelse i Lyngdal kommune

De som i løpet av 2015 gikk av med pensjon, og som i tilleg hadde mer enn 25 års fartstid i kommunen, mottok hedersmerket fra KS. Det var May-Lis Aas, Ute Thomsen, Åse Brit Sakariassen, Ingrid Prestgjord Kjørvik og Brynhild Hauge.

Bilde av ansatte som i 2015 gikk av med pensjon

I tillegg ble det gjort stas på følgende personer som i 2015 gikk av med pensjon: Gerd Havaas, Ingrid Kristensen, Margot Sådland, Lillian Skårdal, Kari O. Abrahamsen, Edith Løland, Oddlaug Skåte, Ingebjørg J. Larsen og Margrethe Flaa Egeland.

Markeringen fant sted i Lyngdal kulturhus fredag 22. april, der også enkelte enhetsledere deltok. I tillegg til bevertning, gaver, heder og gode ord fra rådmann og ordfører, var det show med humoristen Rune Bjerga. Han hadde kalt innslaget sitt "Uten Lyngdal stopper Norge". Utvilsomt et snev av sannhet i det. Men helt uomtvistelig er det at uten solide medarbeidere stopper Lyngdal, og denne vårdagen sto noen av dem vel fortjent i sentrum.

Tekst: Ole Aa. Brattfjord
Foto: Ida Marie Meland Eikebrok