To faste stillinger på 12,5 % som klubbmedarbeider på Rocky Fritidsklubb

Det er ledig to faste stillinger som klubbmedarbeider på Rocky Fritidsklubb. Stillingene utgjør 12,5 % og arbeidet er på kveldstid, med en kveld i uken per stilling. I tillegg har vi personalmøte en gang i måneden.

Informasjon

Rocky Fritidsklubb er en kommunal ungdomsklubb som holder til på Romskipet (romsleiren) og har i dag åpent to dager i uken, mandag og onsdag. Klubben er en politisk- og religionsnøytral møteplass for alle ungdom i alderen 13-19 år og skal være et trygt og godt sted for ungdom å være, møte venner og et sted man kan gjøre ting man liker. Rocky driver også Lyngdal Skatehall som er i samme bygg. Lønn etter tariff.

Oppgaver

Arbeidet vil i hovedsak bestå i kiosksalg og arrangere aktiviteter for ungdommene på klubbkvelder, samt se til at klubbkvelden gjennomføres på en god måte og være tilgjengelig for ungdommen som besøker klubber.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som kan gå foran som et godt eksempel, være bestemt uten å være autoritær, er ung til sinns, kreativ, selvstendig, lagspiller, og som liker å jobbe med ungdom. Det er viktig at den som blir ansatt kan snakke med ungdom og kan sette seg inn i deres hverdag.
Relevant arbeidserfaring og personlig egnethet vil bli vektlagt.
Vi ønsker å opparbeide et skapende miljø på Rocky, så kreative personer med en interesse for å sette i gang og drive kulturtilbud, er spesielt interessant for oss.
Søker må være fylt 18 år.

Kontaktpersoner

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved å ta kontakt med klubbleder Marius Thoresen på tlf 99223835

Søknadsfrist og -skjema

NB. Alle søkere til stillinger i Lyngdal kommune må søke elektronisk.
Vitnemål og attester tas kun med ved innkalling til intervju. Politiattest kreves før ansettelse.

Søknadsfrist: 19. Januar 2018

Lenke til søknadsskjema

Sist oppdatert: 05. januar 2018