Fastlegehjemmel – Lyngdal legesenter

Informasjon

En av våre fastleger flytter og slutter i sin stilling. Hjemmelen er ledig fra 1. april 2017.

Lyngdal legesenter har 10 fastlegehjemler, samt en turnuslege, og holder til i velutstyrte og moderne lokaler i sentrum av Lyngdal. Senteret har et velfungerende og stabilt hjelpepersonell, avtale med kardiolog og hudlege, og et trivelig arbeidsmiljø. Det benyttes System X journalsystem. Listelengde er 1000 pasienter.

Kvalifikasjonskrav og vilkår

  • Søker er autorisert som lege i Norge.
  • Behersker norsk både muntlig og skriftlig. Søkere som ikke har skandinavisk bakgrunn må dokumentere sitt språknivå. Kravet er nivå C1 (Bergenstesten).
  • Spesialist i allmennmedisin / påbegynt spesialisering er en fordel. Alternativt at søker forplikter seg til å fullføre spesialisering i allmennmedisin etter at hjemmelen er tiltrådt.

    Til legehjemmelen er tillagt:
  • Deltagelse i interkommunal legevakt lokalisert til Flekkefjord sykehus, ca 16-delt.
  • Tilplikting til kommunal bistilling, inntil 7,5 t/uke.

Separat avtale om drift av allmennpraksis inngås i henhold til partenes rammeavtaler. Det forutsettes enighet med nåværende fastlege ved senteret om økonomiske vilkår.

Kontaktinfo og søknadsskjema

Spørsmål om hjemmelen kan rettes til Lyngdal legesenter ved daglig leder Stein Vidar Romsvik, telefon 38 34 04 40, eller på epost via lenken under:

Lenke til epost Stein Vidar Romsvik

Det er ønskelig at alle søkere til ledige stillinger i Lyngdal kommune benytter elektronisk søknadsskjema, som du finner lenke til nedenfor. Søknadsfrist: 01.04.17. Søknaden skrives på norsk.

Lenke til elektronisk søknadsskjema

Sist oppdatert: 01. mars 2017