Lyngdalsbrosjyren

Bli bedre kjent med oss

Lyngdal er stedet å bo. Stedet å etablere næring. Stedet å reise til. Via den flotte nye brosjyren vår ønsker vi å fortelle deg mer om hvorfor.

Brosjyren er et samarbeid mellom Lyngdal kommune og Vekst i Lyngdal (VIL), og via lenkene under kan du laste opp e-utgaven av vår felles kommunepresentasjon.

Lyngdal har høy bosteds-, nærings- og besøksattraktivitet. Stadig flere får øynene opp for Lyngdals positive utvikling, for våre gode tjenester, for det gode samarbeidet og kommunens mange kvaliteter. Både næringsliv og befolkning er i vekst. I 2014 hadde Lyngdal den største prosentvise befolkningsveksten i Vest-Agder. Vi er stolt av kommunen vår, og stolt av alt det vi i fellesskap får til - fordi vi vil og vi våger!

– I denne brosjyren har vi forsøkt å få frem nettopp det, og at vi våger og vil være annerledes for å fortsette vekst og utvikling i regionen og i Lyngdal, sier Karl Erik Lohr, næringssjef og daglig leder for Vekst i Lyngdal. Han omtaler brosjyren som et «visittkort» som blant annet skal være til hjelp i arbeidet med å tiltrekke nye personer og bedrifter til Lyngdal. I tillegg til den elektroniske utgaven er brosjyren trykket opp i 2500 eksemplarer. Både bedrifter og enkeltpersoner kan få denne ved henvendelse til Servicekontoret i Lyngdal kommune eller til Vekst i Lyngdal.

Last opp brosjyren vår og bli enda bedre kjent med oss!

Klikk på forsidebildet, eller lenken nederst på siden.

Forsiden av brosjyren som Lyngdal kommune og Vekst i Lyngdal har utarbeidet

Lenke til e-brosjyre